tisdag 6 december 2011

Ord som möjligtvis kommer att börja existera och typ trender eller nått ännu vagare

I got 99 Utkast but a product ain't one

























Ständigt återkommande ämne. Verkligheten är så dålig på att hålla jämn språngmarsch med allt vi hittar på och därefter förväntar oss ska manifesteras direkt. Speciellt ord och sånt. Anden i flaskan kom upp å twittra. Allt är förlåtet om du bara fucking skyndar dig. Samtidigt som allt går fortare händer det allt mindre. Trots att jag twittrar hela tiden så landar inga UFOn och bara tar hand om allt. Fixar så vi slutar slåss o rädda vår miljö såklart men framför allt; ger oss mer prylar så vi typ kan rita på datorn o sen bara finns dom där. Utskrivna rakt ner i verkligheten på 24 sekunder per kvadratmeter. En jättegod och snygg tårta eller en tuff motorcykel-svävare med plats för tre. Vi har ju väntat så länge nu.

  • Finns det inga bra Iphone programmerare att få tag på såhär 23:14 på en Lördag kväll? Geniala idéer och "bli rik fort" fixar är lite som att mysa (och typ stirra lite förväntansfullt och glatt) innan man skrapar Trisslotten. Blogga om det i stället så blir det roligt nu och om tio år, fast då på ett pinsamt sätt. Efter några år av skrivande kan du börja hävda att "Japanerna fick den idén från mig". Vinnarskallen tar gärna en pokal per hand och ollar/sniglar de som man inte orkar bära.

  • Buffersuck. När överhypat youtube klipp och överbelastat telenät kombineras i snopen paus precis innan man ska få se poängen. Typ; Nu funkar det, kolla nu, kolla, kolla vad hundvalpen gör., kolla då, kolla nu, nu, nueee. (Här fryser Youtube) Hhmmmpffffffffffffff....  Lite som Gaston.
     
  • Bokstavsbehandling. Att lite som när X-men skapades utsätta ditt foster och spädbarn för allt som kan tänkas trigga en perfekt mix av adhd, aspergers (kommer bli döstort nu efter Bron) och diverse andra ord som är inne nu när många TV serier handlar om lite övermänskliga egenskaper. Det kommer att ta ett bra tag innan vi kan uppnå nått häftigt med hjälp av genteknik. Detta är allt vi har så länge. Men duger det för Saga så duger det för mig. CSI Savant ftw!

1 kommentar: