tisdag 16 november 2010

WESC Örebro



















Detta är WE Örebro Julskyltning som börjar 28e Januari, närå December, närå. Jag och mr Kalitzki åkte till Örebro i helgen för att äääntligen prova en idé jag hetsat om länge. Vi hade mer eller mindre fria händer
Han fokuserade på att måla en WESC logga och jag fotade stillbilder. Vi letade TV-apparater, grejade med videoprojektor, kollade runt i affären och snackade idéer (konstant).
















Det blir många olika loopar i tv apparater på många många grejer. Jag vill att folk ska kunna stå där i tre minuter utan att se samma sak två gånger. Det som visas är stillbilder på kläder. Flera tusen stillbiler i olika tempon.
Skor, T-shirts, skjortor o skejtar o mer. Detta skall visas på Tv apparater i skyltfönstret + en videoprojektion i lilla skyltfönstret. Letar runt efter små oldskolade 4 tum TV o mindre. Samlade på oss från Falun och neråt.





Råmaterial...  Mönster och ränder blir nog en av looparna. Siktar på 6 (eller fler) unika loopar/Tv-apparater i vänstra skyltfönstret + 1 för WESC sko-lansering. 




Test.
En del av projektionen för högra skyltfönstret. Bakgrundsprojektion.
Del av ansikten, olika mössor och halsdukar. Det ska hända grejer ibland bara både i projektionen och på Tv-apparaterna. Fast det är alltid två tre tv loopar som är igång samtidigt. Så turas dom om och alla får vara med även om en är större än dom andra.

1 kommentar: