onsdag 12 maj 2010

Spacefoodyear 2 lax tio.

Allt kommer förändras snart. Många hollywoodfilmer pekar åt detta håll.
Majas kalender är fallguy och alla är fett peppade på att få reda på om det kan komma en uppföljare. Även om första filmen inte ens är släppt. (Dokumentären alltså. Den som berättar om hur det var för dom som var där när jorden rämnade och blah blah blah.)
Att inte veta kan vara nojigt när man ska förbereda sig på det värsta. Det värsta kan vara lurigt. Det värsta kan vara svårt att bena ut i förskott. Det finns ingen låda att tänka utanför. Det enda som finns är massa böcker och tv-spel om hur jävligt jävligt verkligen är.
Det enda man kan vara säker på är att det är bra att vara mobil. Om skiten går ner där man är och megastormarna är jättearga kan man alltid dra vidare. (I sin 4-hjulsjeppe)
Då behöver man en lätt och smidig födokälla. Man behöver pirog.
Allt talar för detta. Den är sitt eget (freakin) hölje och fodral. Man kan pula ner vad som helst (roadkills eller stupade kamrater) i den utan att det äckliga syns. Inbakad rules. Kompost skulle nästan sluta existera om alla rockade pirog 2 ggr i veckan. Man kan gömma sprängämnen i piroger. Smuggla in i dom i fiendens bas. (typ Mad Max 3 eller alla andra såna eller ens lite liknande filmer) Den är också hyfsat vätetålig. Utomhuspiroger är ändå att rekomendera för forsränning eller bergsbestigning. ("Vi måste längst upp på bergstoppen" scenarion.)
Pirog for president... food.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar